Vymyslet nápadité reklamní předměty je hračkou pro zkušené návrháře z Tuto studia

Mnohokrát se v našem Tuto studiu zamýšlíme nad tím, jaké další nápady při tvorbě cílené reklamy použít. I když máme mnoho let zkušeností s navrhováním, výrobou a distribucí propagačních předmětů, někdy se stává, že se nám nedostává nápadů. Je úkolem našich kreativců, kteří ve spolupráci se zákazníky dovedou jejich přání dovést do úspěšného a zdárného konce. Vyhýbáme se otřepaným frázím při vymýšlení sloganů, snažíme se o nevtíravou originalitu v závislosti na tužbách klientů a současně se pokoušíme o jedinečný rukopis, jímž se budou reklamní předměty prezentovat.

 

Ideální zákazník přichází s konkrétními požadavky na reklamní předměty. Ví například, že potřebuje propisovací tužky, nebo kalendáře, případně trička a jiný reklamní textil s motivy propagující konkrétní firmu. Ve formátu pdf či tištěné verzi předloží logo společnosti, ideálně propagační text, jejž by chtěl na reklamní produkty použít. Klient si dále zvolí tiskový font, vybere si na barevné škále varianty pro více druhů reklamního zboží. A pak už jen čeká na dodané výrobky, které ponesou logo a text připomínající věrným zákazníkům právě jeho firmu.

 

Avšak může se stát, že do Tuto studia dorazí klient, jenž nemá vůbec žádnou představu o podobě reklamních předmětů. Pak už je právě na nás - kreativcích a graficích, abychom mu s formou propagace pomohli. Začínáme takzvaně na zelené louce. Díky našim zkušenostem víme, jaké předměty by byly právě pro konkrétní reklamu nejvhodnější. Takže propisky, tužky a kancelářské potřeby jsou aplikovatelné v případech, kdy obdarovaný opravdu takové produkty využije a jméno firmy bude viditelné i na dalších místech, jako jsou například konference. Potisk reklamního textilu využívají kupříkladu sportovní družstva, zaměstnavatelé pracovníků, již v provozu nosí pracovní pláště, montérky, a podobně - na tomto textilu se skvěle vyjímá jméno společnosti. Stejně tak řidiči firemních vozů mívají obvykle polepené automobily reklamními polepy, i takovou službu pro klienty nabízíme. Navštívíte-li naše webové stránky, prohlédněte si přehršel nápaditých vzorků reklamních předmětů a třeba si vyberete, jaké propagační zboží by bylo pro vaši firmu nejefektivnější.