Tuto Studio je specialistou na originální a precizně vyvedené reklamní předměty

Široká škála nabízených služeb Tuto Studia je reprezentována reklamními výrobky mnoha kategorií, na které si jen vzpomenete. Pokud už jste unaveni z opakovaného vyrábění a potisku propisek, bločků, nákupních tašek, triček, vězte, že pokud navštívíte webové stránky grafického studia Tuto Studio, nabídne se vám nekonečná řada možností, jaké reprezentativní vzorky pro svoji firmu, její propagaci, případně pro věrné zákazníky si budete moci vybrat. Vkusné a kvalitní reklamní předměty jsou vizitkou nejen vaší firmy, ale současně i našeho studia, které se pyšní spokojenými zákazníky a produkty, jež jsou ukázkovou vizitkou a - nebojíme se tohoto označení - výkladní skříní naší precizní práce.

 

Pokud si zvolíte výrobu a tisk propagačních předmětů, jako jsou vizitky, informační letáčky, plakáty, jídelní lístky, jejichž využití bude spíše v interiéru a ne na venkovních plochách, doporučujeme zvolit si pro výrobu digitální tisk. Samozřejmě disponujeme veškerými moderními technologiemi, jejichž kvalita zaručuje více než stoprocentní výsledek.

 

Budete-li si přát větší množství tiskovin, jako jsou například firemní zpravodaje, obecní noviny, informační a příbalové letáky, ideální by bylo využít ofsetového tisku. S ofsetem výsledek kopíruje i nízkou cenu, kdy se vyplatí tisknout ve velkém množství. Pokud byste si rádi vybrali reklamní potisk například samolepek na automobily, potisk billboardů a veškerých větších reklamních ploch, nejvhodnější je velkoplošný tisk. Záleží tedy na vás, pro jaký tip tiskovin se rozhodnete, v jaké kvalitě byste jej rádi měli, a současně, kolik do tisku hodláte investovat. Rádi bychom vás upozornili na možnost výroby a tisku vlajek, textilních reklamních ploch, nebo i třeba bannerů pro konference, schůze, nebo různá shromáždění.

 

Možnosti výběru rozmanitých propagačních předmětů jsou téměř neomezené, v jejich vybírání vám může pomoci například náš aktuálně vydaný katalog pro rok 2015/2016. Nezapomeňte, že s příchodem konce roku získávají na popularitě rovněž kalendáře pro nadcházející období. Neváhejte s objednávkou a zadáním, neboť rychlost výroby a tisku přece jen není neomezená.