Nesmrtelné reklamní předměty, které potěší i pobaví, dodává Tuto studio

Jaké reklamní předměty si má zvolit firma, která jimi chce nejen připomenout své jméno věrným zákazníkům, ale ještě jim dodat inspiraci pro další práci? Výtečnými propagačními předměty, jež nikdy nezevšední, jsou kancelářské potřeby - tužky, propisovací pera, ořezávátka, ale i flash-disky a radiopřehrávače. Stálice, které si vždy najdou své místo a uplatnění. Tuto studio se ve výčtu psacích potřeb nezaměřuje pouze na běžné reklamní předměty, ve svém portfoliu zahrnuje i luxusní zboží, jako jsou propisky, kuličková pera nebo mikrotužky Balmain, Mark Twain, Rotring Tikky, případně pera s krystalky Swarovski. Mezi psacími potřebami se skvěle vyjímá i nesmrtelná značka Parker, jejichž nabídka je skutečně široká. Nyní záleží na každém klientovi, pro jaký druh propagace a pro jaký reklamní předmět se rozhodne.

 

Pro výběr praktických dárků pro manažerské prostředí má Tuto studio v nabídce například sady na víno, nádobu na chlazení vína, boxy nebo chladicí nádoby na víno. Takovými dárky žádného klienta své firmy neurazíte, naopak mu můžete rozšířit obzory i vkus. Můžete jej ovšem obdarovat i praktickými a užitečnými propagačními předměty, jako je kožený opasek či sada nožů s ocelovou čepelí. Reklamní předměty ozdobené logem vaší firmy se budou už navždy připomínat novým majitelům.

 

A protože se na poli propagace a připomínání dobrého jména firmy vývoj neustále vyvíjí, jsou v současnosti oblíbené i doplňky k oblečení - čepice, šály, klobouky, rukavice. Ty se v kombinaci s nerušivým a vhodně umístěným znakem vaší firmy mohou stát populární částí šatníku vašich zákazníků. Prozkoumáním nabídky Tuto studia zjistíte, že moderní doba si žádá i módní doplňky z kvalitních materiálů a elegantního či sportovního designu.