Poznejte tisk kalendářů s vlastním motivem

Přejete si některé chvíle uchovat napořád? Chcete potěšit své blízké vřelým a neotřelým dárkem? Nebo si prostě jen chcete připomínat celý rok svou báječnou rodinnou dovolenou? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli ano, jste tu správně! Naše společnost Tuto Studio se mimo jiné zabývá tiskem kalendářů s vlastními fotkami či motivy. Tento nevšední dárek udělá radost jak vám, tak vašim blízkým.

Co nabízíme?

Mezi naše služby nepatří jen tisk kalendářů. Zabýváme se také komplexními službami z oblasti grafického designu. Nabízíme různé reklamy nebo internetové prezentace, které vaší firmu od konkurence jednoznačně zviditelní. Nabízíme také široké spektrum reklamních předmětů. Reklamní předměty jsou velmi důležitým marketingovým tahem každé společnosti. Veškeré naše služby provádíme takzvaně na klíč. Popereme se téměř se vším. Od kvalitního polepu na firemní auto počínaje, až po tisk kalendáře konče. Neděláme tedy radost jen firmám, ale i rodinám.

Kalendář s vlastními fotografiemi

Kalendář obsahující fotografie vás nebo vašich dětí vyrobíme přesně podle vašich představ. Zabýváme se výrobou nástěnných kalendářů, které zdobí vlastní autorské fotografie nebo obrázky. Nabízíme vám hned několik verzí již hotových šablon toho, jak by váš kalendář mohl ve finále vypadat. Šablony jsou k dispozici ve formátu A3 i A4. Papír, lesklá křída a podkladový karton se postarají o 13 autentických fotografií, které vás budou provázet každým měsícem. Bílá drátěná vazba s očkem nabízí možnost zavěšení kalendáře. Zákazník, který dodá fotografie, v každém případě ručí za jejich autorství. Je potřeba dodávat opravdu kvalitní fotografie především proto, aby neutrpěl celkový vzhled jednotlivých fotografií. Poté jednoduše napište pořadí fotografií, tak jak chcete, aby následovaly za sebou. V žádném případě se nemusíte obávat toho, že něco nebude podle vašich představ. Před samotným tiskem od nás obdržíte e-mail s elektronickou korekturou podoby finálního kalendáře a jednoduše ho v případě spokojenosti schválíte. Uchovejte si jednoduše své vzpomínky na příjemné zážitky nebo na to, jak vyrůstají vaše děti. Udělejte radost sobě, nebo své rodině.