Reklama – pomůžeme vás zviditelnit

Společnost Tuto Studio zajišťuje propagaci firmám a podnikatelům podle jejich předmětu podnikání a dodává pro ně specifické reklamní produkty a služby. Dokážeme zastřešit výrobu většiny reklamních prostředků. Výroba reklamních nosičů, ať už jsou to reklamní tabule, tisk plnobarevných velkoformátových bannerů nebo světelných reklam, je pro nás hračkou. Vytisknout billboard, leták, plakát, polep na automobil, zpracovat tištěné prospekty či vyrobit reklamní předměty dokážeme za skvělé ceny. Uděláme pro vás i nemožné! Patříme mezi reklamní agentury s vlastním grafickým studiem. V nabídce máme také velké množství reklamních předmětů, kalendářů, diářů, pozvánek, polepů atd.

Mezi důvody, proč spolupracovat zrovna s námi patří:

1. Tradice, zkušenosti a záruka

Máme bohaté zkušenosti na poli reklamních a dárkových předmětů a reklamního potisku. Představujeme záruku dlouhodobého partnerství.

 

2. Individuální přístup

Každý klient je pro nás jedinečný. Našim cílem je nalezení optimálního řešení pro konkrétního zákazníka.

 

3. Kvalita

Díky neustále modernizovaným technologiím potisků jsou námi dodávané předměty vždy dokonalé. Zaručujeme vám nejvyšší kvalitu potisků a polepů.

 

4. Komplexní servis

Neztrácejte čas domlouváním s několika různými dodavateli, vše vyřídíme za vás dle vašich představ - tzv. na klíč.

 

Zajišťujeme reklamní kampaně od A po Z od počátečního návrhu až po finální realizaci včetně rozpočtu při zaměření se na finální cíl dané reklamní kampaně. Jsme firma specializující se na různé druhy propagace od samotné tvorby printové reklamy až po potisk reklamních předmětů. Reklama - to je Tuto studio!